Yritys

SkyPro Oy on Turussa toimiva perheyritys. Olemme keskittyneet tekstiilien ja design-tuotteiden maahantuontiin, mutta joukossa on nykyään lisäksi myös kotimaista tuotantoa. Tarinamme alkoi vuonna 1990 myymällä italialaisia T-paitoja.

Vuosien myötä olemme päässeet tekemään yhteistyötä vaateteollisuuden menestyneimpien brändien kanssa ja tuotevalikoimamme on kasvanut laajasti. T-paitojen lisäksi myymme tänä päivänä korkealuokkaisia pikeitä, collegeita, takkeja, laukkuja, pyyhkeitä, päähineitä, design-tuotteita sekä kustomoituja tuotteita asiakkaiden logolla. Tuotteidemme myynti tapahtuu ainoastaan jälleenmyyjien kautta.

Meillä on vahva osaaminen ja kokemus tukkutoiminnasta. Olemme myös ylpeitä siitä, että toimimme edelläkävijänä verkkokaupassa. Tuotteiden varastoinnin hoitaa Postnord Logistics Oy, jonka kautta lähetykset toimitetaan perille jaettuina nopeasti ja kattavasti ympäri Suomen ja Pohjoismaiden. Arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset lähetetään Turun varastolta PostNordin toimituksena samana päivänä.

Vaikka olemmekin jo kulkeneet pitkälle ja kokemusta on kertynyt, tietyt asiat pysyvät muuttumattomina. Erinomainen asiakaspalvelu ja pitkät, luottamukselle perustuvat asiakassuhteet ovat meille sydämenasia.